Bilindretning til hunde

Står du og mangler et transportbur til din hund i din bil? Hos Harbo’s Montage laver vi helt unikke transportkasser tilpasset specielt til din bil.

Hvad end du er jæger, eller blot har din hund med i bilen, er det nødvendigt at transportere den på den mest sikre måde. Et transportbur til hunde i bilen sikrer en forsvarlig og sikker måde at transportere din hund, da det kan medvirke til en bedre ro og tryghed for din hund. Transportburene fra Harbo’s Montage er smarte og anvendelige transportkasser, der tilpasses helt præcist til din hund og bil. Disse transportbure er robuste og af god kvalitet med forstærkede tremmer, så transportburet er yderst stabilt i bilen, som sikrer højere sikkerhed til din hund. Transportburet til hunde er nemt at rengøre og tage ind og ud af din bil.

Transportburene er helt unikke til dig, din hund og din bil. Hos Harbo’s Montage tager vi mål af din bil, og kan lave transportburet helt som du ønsker det, om det er til en eller flere hunde – Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Prisen for et transportbur er individuel, da transportkassen laves individuelt til dig og din bil og hund.

Kontakt for bestilling og yderligere informationer om vores transportbur til hund.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os